16 Eylül 2013 Pazartesi

Göz Makyajı Temizleyici Dosyası

Herkese merhaba,

En çok kullandığım ürünlerden birisi göz makyaj temizleyicisi.Mutlaka elimde iki yada üç tane yedek olur.

Şuan hali hazırda 4 tane ürünüm var.


Bunlardan,

 1. Darphin Gentle Makeup Remover:Bitkisel içeriğe sahip tek fazlı bir ürün.Aromatik kokuya sahip göz çevresini yatıştırıcı özelliği var.MAskaram waterproof olmamasına rağmen tam temizlemiyor.Rahatlatma özelliğini seviyorum.Fiyatı 79 TL

2. Diadermine Çift fazlı göz makyaj temizleyicisi:Gratis indiriminde 5 TL'ye geliyor diye almıştım. Daha önce bunun tek fazlısını almıstım ve beğenmemiştim buda başarılı değil güzel çıkarmıyor.Birdaha almam.

3. Loreal Çift fazlı göz ve dudak makyaj temizleyicisi:Bunuda Neutrogena'yı bulamadığım zaman Watsons'tan 9,90 TL'ye almıştım.Dökme kısmını hiç sevmiyorm pamuğa dökmeye çalışırken her yere dökülüyor.Makyajı güzel çıkarıyor.

4.Neutrogena Çift fazlı göz makyaj temizleyicisi:Bu en çok kullandığım ve en sevdiğim yıllardır sürekli aldığım bir ürün hepsinin içinde en başarılı temizleyen bu. Satış fiyatı genelde  15 TL civarında oluyor.  

Sevgiler

Paloma

2 yorum:

  1. Selamlar efenim ilk olarak nasılsınız diyerek konuya girmek istiyorum. yukarıdaki postunuz okudum. ben loreal parisin göz makyajı çıkarıcısını denemek istiyorum fakat işe yarar mı bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Neutrogena'yı tavsiye ederim;)

    YanıtlaSil